We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

What I Want As A Teen

Assalamualaikum and very good afternoon everyone !

Fuhh~ banyaknya debu , banyaknya sawang , banyaknya habuk . Fuhh~ fuhh~ hahahahahaha lol me okay sorry for not updating any new entry for a long time . I'm not busy at all . Its just I have no any idea to give all of you read what . In a few days later 2014 will come soon ! Are you ready for it ? I'm not ready yet cause I'm going prepare for SPM . Actually en today guwa tak berapa sihat but memandangkan keberadaan aku kat kedai ayah aku ni hanya sekadar memakan gaji buta saja so I made decision to update new entry . Cuma kali ni aku rasa tak panjang kot . Ayah aku pun entah ke mana dia keluar daripada pagi tadi lagi sampai sekarang pun dia tak balik balik lagi . I worry if there is a customer how am I to handle him ? How ? But overall everything was fine .

So today as you can read the title above there . Since I was a teenager so I want this stuffs . Dah lama sangat aku simpan keinginan nak semua barang ni . I'm also a girl who wants to look beautiful by wearing these items . Sometimes aku jealous jugak bila tengok gadis gadis kat luar sana semuanya looks pretty bila diorang pakai barang barang yang aku berkenan lama dah ni . Well aku sedar aku tak mampu nak beli semua ni yes my parents are not rich as yours or as them . Aku sedar barang barang ni semua mahal sampaikan aku tak mampu nak membeli . Selama ni pun aku selalu pakai barang yang harga dia bawah RM35 except bila raya la . If possible , I dont want to burden my parents anymore . But , I really really really want all of this stuff . Nak tengok barang apa ? Tenenene~ 





























Banyak gile kan ? Hahahahaha , aku gilakan semua ni nak nak dress or tops vintage or floral and kasut kasut like above haa . I hope I would get it as soon as possible . Thats all . Bye ! xx


Things that you should know:




3 comments:

eyqa yushaiza said...

comelnye .. nak jugak XDD

Syaza Syfa said...

@eyqa yushaiza Comel kan . Siapa je yang tak teringin . Hm :)

ezyra daniel said...

baju2 and kasut nie memang smart gila kan..
akk pon nak jugak..but still tak mampu nak beli haha

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA