We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Freebies K-pop Header

Assalamualaikum .

Witwit , sekarang aku semangat nak meng-update sebab kali ini aku nak bagi korang benda free k . Well , ini kali kedua aku buat freebies header . Sebelum ni pun ada tau . Tapi rasa macam takda sambutan and memang header tu kurang kedababoom punggggggg . Nak tengok headers tu ? Check out HERE . Tengok dah ? Yela tu en tengok dah . Entah entah nak klik dekat situ pun malas . Ehh pergilah tengok . Hoho , lantak hengko . Okay okay okay , jangan dilayan sangat aku punya perangai ni haa , kang merepek merapu ja lebih . Tu bila aku kata jangan dilayan aku , kang korang tak singgah terus kat sini . Huhuhu *menangis konon* . Hope korang suka lah ehh header tu . Harini aku bangun awal daripada biasa . Al-maklumlah kan , gua kena jaga kedai ayah gua . Jaga lah sangat en . Masa aku banyak dihabiskan depan komputer ni haa . Aunty aku nak buat kerja pun terbantut gara-gara aku . Tak bergunakan aku ? Nyenyenye , tiba-tiba dapat idea pagi tadi nak buat K-pop header lepas aku terjumpa K-pop doodles . So , dengan semangat yang ada dalam diri aku , maka terhasillah semua header di bawah sana . Elok ke tak tu , itu korang punya pasal nak menilai macam mana . Kalau nak ambik , tak kreditkan untuk aku pun takpe . Ambik jelah . 



http://i1311.photobucket.com/albums/s668/SyazaWyna/B1A4.png


http://i1311.photobucket.com/albums/s668/SyazaWyna/blockb.png


http://i1311.photobucket.com/albums/s668/SyazaWyna/doubleA.png



http://i1311.photobucket.com/albums/s668/SyazaWyna/infinite.png



http://i1311.photobucket.com/albums/s668/SyazaWyna/shinee.png



http://i1311.photobucket.com/albums/s668/SyazaWyna/u-kiss.png




Ohh ya , kalau korang rasa header tu macam kosong or kurang menarik , suka hati korang lah nak tambah apa-apa dekat header tu . Gua taktahu nak tulis apo dah dekat situ . Tulis nama diroang pun rasa mudah bagi aku buat kerja . Hokhik . Wahh , pendek gilos entry ni haa . Ish , tak best tak best . Nak taknak aku kena berhenti jugak . Yelakan , mana ada entry for freebies panjang kan . Ok babai .



No comments:

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA