We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Sayang Aliff Aziz . Haha ♥

Assalamualaikum dan selamat malam semua blogger :) *Ehh , malam ke ?


Sebelum tu , aku mintak maaf sebab aku dah lama tak update new entry . Dan aku malas nak bagi sebab aku lama tak update . You know why , benda tu buat aku rimas ja . Dah jangan tanya k . "Asal dengan minah ni . Gila ke ?" <----- Sape yang cakap macam ni sejujurnya aku cakap aku MEMANG GILA pun . HAHA :D watlek watpeace nohh . Hope korang boleh faham aku laa . Aku budak PMR . Takkan aku DIHARUSKAN walaupun TAK DIWAJIBKAN untuk update meng-update nihh . Agak-agak ahh der . Please jadi seorang readers yang memahami k .


Twitter . Korang tahu twitter ? Tahu . Jangan korang kata korang taktahu . Korang nampak ni *tunjuk penumbuk* ? Okay , tahu korang tak nampak en . Please jangan jadi katak bawah tempurung k . Korang ada twitter ? Ada dan takda . Kepada yang ada , kalau sudi silalah follow twitter aku ea . Follow disini ---> @SyazaWyna . Follow taw ! Alang-alang aku nak story yang berkaitan dengan twitter . Aku promote lahh sekali twitter aku . Hehe . Okay okay . Masa korang baca entry ni . Sudah pasti lahh korang pun dah terbaca title nya sekali kan ? Did you believe it ? No ? Ohh dear , please believe it .


Kisahnya bermula begini . Pada 16 Apr 2012 , 11:42 pm , emmmmm . Aaa , aku malas ahh nak cerita . Korang tengok sendiri lahh pic kat bawah ni . Korang jangan jealous and terkejut beruk nak bapak dah ahh . Harhar :P




Adakah anda terpegun ? Atau anda cemburu ? Atau tak sangka ? Haha , lek weyy lek . Aku sendiri pun sebenarnya memang tak sangka gila ! Selama ni , kalau aku tweet apa-apa ja dengan mention twitter Aliff Aziz , dia takkan balas . So , malam tu aku tweet just nak say goodnight . After a few minutes , aku jadi macam terkedu . Bulat mata aku baca tweet dari Aliff Aziz ! Ya Allah , akhirnya dia balas tweet aku ! Yeayyyyyyyyyy :D kau adoo ?? Hehe . Walaupun Aeril Zafrel tak balas tweet aku , takpe ahh aku tak kesah pun . Yang pasti , Aliff Aziz reply tweet aku . Memey aku suka gilaa . 

Last word from me . Sayang Aliff Aziz   dan korang yang baca ni . Hehe kbye :)

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA