We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

To GF ! Please Take Note And I'm Sorry :'\

Assalamualaikum and hye semua . Here I'm back :) In this entry , takde 'aku' kay . It will be Syaza .


No. Blogger Card - A07fiQ'Ra28


Dah terpandang kan title tuhh ?? Okay . Entry nie just related dengan GF atau Geng fiQ'Ra . Why buad entry pasal nie ? Okay , please read this carefully . Firstly , Syaza nak mintak maaf pada kak Mas with abang Afiq cause lama tak terjebak dengan geng tuhh . Also sorry to ahli-ahli yg lain . I'm really really sorry .
Korang mesti fikir Syaza ada buad silap kan ? Ehh nope ! Syaza tak buad silap pun . Again I said , Syaza dah lama tak campur dengan semua orang dalam geng tuhh . Syaza risau kak Mas mesti fikir Syaza masuk geng tu hanya sekadar nak Syaza wujud dalam tu saja . Bukan kak ! Syaza tak pernah fikir langsung centu .
Better Syaza gtaw sebelum kak Mas fikir bukan-bukan . Okay , Syaza tahu . Ahli-ahli lain mesti tak sedar dengan kehadiran Syaza walaupun Syaza dah lama masuk geng tuhh . I know my fault . Syaza tak pernah libatkan diri dalam apa-apa aktivit yg geng atau kak Mas yg buad . So sorry :\
Bukan Syaza sesaja kak . Syaza ada sebab kenapa Syaza tak ikut semua aktiviti geng . Syaza hanya buad satu entry pasal geng saja . Tu pun Syaza agak terlewat kan ? Tapi , kak Mas tak marah pun . I know , kak Mas memang baik . Tapi , Syaza tetap risau yg kak Mas akan marah kat Syaza . Dah berapa banyak ahh aktiviti korang buad , tapi Syaza sikit pun tak libatkan diri .
Pernah sekali Syaza nak masuk aktiviti yg kak Mas buad , tapi Syaza tengok tarikh aktiviti tu akan tamat tak lama lagi . Syaza tak jadi kak . Syaza bukan jenis yg suka post entry cepat dan pantas . Syaza akan mengambil masa yg agak lama nak buad satu entry . Walaupun SATU ENTRY ! I don't know why .
Btw , skunk Syaza betul-betul busy . Syaza busy dengan preparation before Syaza kena menduduki exam PMR . Syaza takde masa langsung nak upadate blog . Kalau ada pun , Syaza takkan update bacause I tired ! Really tired ! Kekadang Syaza risau bila terfikir pasal Geng fiQ'Ra . Syaza risau yg Syaza bukan lagi ahli :(
For the last , I'm really really really sorryyyyyyyy ! Syaza berani kan ? Berani apa ? Hmmmm , fikir sendiri lahh . Syaza tak tahu nak taip apa lagi . Yg pasti , Syaza betul-betul mintak maaf . Gini lahh . Syaza tak janji , tapi Syaza harap lepas habis PMR , Syaza akan sedaya upaya libatkan diri dalam setiap aktiviti geng . Ini bukan janji , tapi harapan saja . 


Hope you can understand . Bye and assalamualaikum :)

No comments:

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA