We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Muhammad Adam Hareez

Assalamualaikum for Muslim and hai for non-Islam .


Lama kan aku tak update ? Kan ? Hmm , takda sebab lain . I'm really really busy now . Kalau aku online pun , aku tak log in blog kay . Sebab aku tahu , aku takkan update apa-apa if aku buka pun . Penat tao jadi budak PMR nihh . Bahana woiii !
And now , aku baru teringat yg aku janji na buad entry pasal adik baru aku kan ? Kan korang kan ? Aku cakap aku na tunjuk face dia . Okay , see the title . Setelah puas fikir na bagi nama apa , finally nama tu yg aku and abang aku pilih . Nice kan ? Hewwwwwwww :)
Malas na tulis panjang-panjang , korang tengok terus ahh face dia . Comel awwww ! Haha , dia kecik sesangad lol . Berat Adam masa dia dah dilahirkan ialah 2.1 kg . Kecik kan ? Yes , memang kecik . Aku sendiri takut na ngendong dia . 




5 comments:

Shasha ◕ ‿◕ said...

comel lah adik syaza ni! ^^
hehe!

Scha_Nana :) said...

Haha , thanks darling :)

myra azraff said...

waaa..comelnya dia...kirim salam yer kat dia...huhu:)

myra azraff said...

waaa..comelnya dia...kirim salam yer kat dia...huhu:)

Scha_Nana :) said...

Hehe , thanks akak :) insya-Allah

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA