We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Freebies Header ( First Time Nihh )

Assalamualaikum and hye all . Setelah aku berhenti update untuk beberapa jam , aku kembali meng-update semula . Hee :) korang dah baca kan entry tadi ? Tak baca pun takpa lahh . Ikut korang k . Aku memang suka pun aku taip panjang-panjang takda sapa yang baca . Kfine -,-
Okay whatever . Now , I going to give you some freebies . Header yg aku buad nie biasa-biasa saja . Takde la comel mana pun . Biasa-biasa saja . Look this :










Biasa tapi I think it cute ! Really nice . Kalau kata aku perasan pun macam aku kisah . Doodles header tu aku ambil dari blog akak Myra Azfarr . Korang nak ? Haaa , dipersilakan ambil . Haikkk , sebelum tu gtaw lahh dulu . Gtaw je kat mana-mana pun . Dekat comment or Cbox pun boleh . And please credit to me . Bye sayang :)

3 comments:

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

wow! blog ni superb sgt...

entry yg sangat cool....

oppa follow sini....

jom follow oppa balik...

nice to meet you....

selamat berblogging...

maju jaye !!!!

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (personal blog)

follow lah 2 2 ...

hehehehe... nice ")

syafqa akmal said...

saya amik 1 ye awak..=)

Syaza Syfa said...

@syafqa akmal Hee okay thanks ! :) xx

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA