We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Freebies Header ( First Time Nihh )

Assalamualaikum and hye all . Setelah aku berhenti update untuk beberapa jam , aku kembali meng-update semula . Hee :) korang dah baca kan entry tadi ? Tak baca pun takpa lahh . Ikut korang k . Aku memang suka pun aku taip panjang-panjang takda sapa yang baca . Kfine -,-
Okay whatever . Now , I going to give you some freebies . Header yg aku buad nie biasa-biasa saja . Takde la comel mana pun . Biasa-biasa saja . Look this :










Biasa tapi I think it cute ! Really nice . Kalau kata aku perasan pun macam aku kisah . Doodles header tu aku ambil dari blog akak Myra Azfarr . Korang nak ? Haaa , dipersilakan ambil . Haikkk , sebelum tu gtaw lahh dulu . Gtaw je kat mana-mana pun . Dekat comment or Cbox pun boleh . And please credit to me . Bye sayang :)

To GF ! Please Take Note And I'm Sorry :'\

Assalamualaikum and hye semua . Here I'm back :) In this entry , takde 'aku' kay . It will be Syaza .


No. Blogger Card - A07fiQ'Ra28


Dah terpandang kan title tuhh ?? Okay . Entry nie just related dengan GF atau Geng fiQ'Ra . Why buad entry pasal nie ? Okay , please read this carefully . Firstly , Syaza nak mintak maaf pada kak Mas with abang Afiq cause lama tak terjebak dengan geng tuhh . Also sorry to ahli-ahli yg lain . I'm really really sorry .
Korang mesti fikir Syaza ada buad silap kan ? Ehh nope ! Syaza tak buad silap pun . Again I said , Syaza dah lama tak campur dengan semua orang dalam geng tuhh . Syaza risau kak Mas mesti fikir Syaza masuk geng tu hanya sekadar nak Syaza wujud dalam tu saja . Bukan kak ! Syaza tak pernah fikir langsung centu .
Better Syaza gtaw sebelum kak Mas fikir bukan-bukan . Okay , Syaza tahu . Ahli-ahli lain mesti tak sedar dengan kehadiran Syaza walaupun Syaza dah lama masuk geng tuhh . I know my fault . Syaza tak pernah libatkan diri dalam apa-apa aktivit yg geng atau kak Mas yg buad . So sorry :\
Bukan Syaza sesaja kak . Syaza ada sebab kenapa Syaza tak ikut semua aktiviti geng . Syaza hanya buad satu entry pasal geng saja . Tu pun Syaza agak terlewat kan ? Tapi , kak Mas tak marah pun . I know , kak Mas memang baik . Tapi , Syaza tetap risau yg kak Mas akan marah kat Syaza . Dah berapa banyak ahh aktiviti korang buad , tapi Syaza sikit pun tak libatkan diri .
Pernah sekali Syaza nak masuk aktiviti yg kak Mas buad , tapi Syaza tengok tarikh aktiviti tu akan tamat tak lama lagi . Syaza tak jadi kak . Syaza bukan jenis yg suka post entry cepat dan pantas . Syaza akan mengambil masa yg agak lama nak buad satu entry . Walaupun SATU ENTRY ! I don't know why .
Btw , skunk Syaza betul-betul busy . Syaza busy dengan preparation before Syaza kena menduduki exam PMR . Syaza takde masa langsung nak upadate blog . Kalau ada pun , Syaza takkan update bacause I tired ! Really tired ! Kekadang Syaza risau bila terfikir pasal Geng fiQ'Ra . Syaza risau yg Syaza bukan lagi ahli :(
For the last , I'm really really really sorryyyyyyyy ! Syaza berani kan ? Berani apa ? Hmmmm , fikir sendiri lahh . Syaza tak tahu nak taip apa lagi . Yg pasti , Syaza betul-betul mintak maaf . Gini lahh . Syaza tak janji , tapi Syaza harap lepas habis PMR , Syaza akan sedaya upaya libatkan diri dalam setiap aktiviti geng . Ini bukan janji , tapi harapan saja . 


Hope you can understand . Bye and assalamualaikum :)

Muhammad Adam Hareez

Assalamualaikum for Muslim and hai for non-Islam .


Lama kan aku tak update ? Kan ? Hmm , takda sebab lain . I'm really really busy now . Kalau aku online pun , aku tak log in blog kay . Sebab aku tahu , aku takkan update apa-apa if aku buka pun . Penat tao jadi budak PMR nihh . Bahana woiii !
And now , aku baru teringat yg aku janji na buad entry pasal adik baru aku kan ? Kan korang kan ? Aku cakap aku na tunjuk face dia . Okay , see the title . Setelah puas fikir na bagi nama apa , finally nama tu yg aku and abang aku pilih . Nice kan ? Hewwwwwwww :)
Malas na tulis panjang-panjang , korang tengok terus ahh face dia . Comel awwww ! Haha , dia kecik sesangad lol . Berat Adam masa dia dah dilahirkan ialah 2.1 kg . Kecik kan ? Yes , memang kecik . Aku sendiri takut na ngendong dia . 




Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA