We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Takleh Update Selalu Dahh

Assalamualaikum semua rakyat Malaysia :)




Hewhew :) aku rindu sangad at blog nie . Korunk pun aku rindu gak . Blog aku still sama cam last year kan ? Hari tu aku ada cakap aku akan edit blog untuk 2012 . Tapi , aku tak edit pun . Macam dulu gak . Hmm , aku betul2 tak sempat lahh . I'm busy now :(
Skunk kan , aku dah form 3 . So , aku banyak busy ngan nota lahh . Memang letih jadi student form 3 nihh . Hadoii , nie baru 3 hari jadi student form 3 . Belum seminggu or sebulan lagi . First day school , cikgu dah suruh buad nota itu dan ini . Bukan sikit tapi banyak sesangad . Mujur aku nie bukan jenis yg cepat stress . 
This year I guess , aku takleh online macam selalu dah . Aku kena kurangkan dari menghadap Facebook , Blog , Twitter and MySpace . Dulu boyprengg aku facebook , girlprengg aku blog and scandal aku twitter . Skunk , semua tu dah dirampas oleh buku teks , buku rujukan and nota . Boleh rindu maa ~
Hmm , nie pun aku curi2 online . Ibu aku takda at rumah . Kalau aku at kedai ayah aku , aku boleh lah online gak . Ayah aku jenis ambik kesah and tak . Janji aku tak leka dah arhh . Kalau ibu aku , memang takda masa aku boleh online . Ibu aku taknak sejarah berulang lagi kod . Abang aku lettuw -,-
Aku na tulis apa lagi pun aku taktaw . Ada idea ? Hmm , lalalala . Pfft -,- bosan lol . Cepat lahh otak ku sayang . Hmm and hmm . Ohh hah ! Aku na tegur blog sorang budak nihh . Sapa dia itu rahsia . 
Awok , blog awok berat lahh . Lambat load tawu ! Na lepak at blog awok pun susah . Buang mana yg tak patut , tak perlu and tak penting . Gambar2 at sidebar tuhh , rasanya boleh buang lahh kod . Semak la sayang oii . Lagi satu , shoutbox awok tu delete laa . Skunk orang guna Cbox kay . Blog awok dah cukup gempak arh . Tapi berjuta kali sayang , blog itu berat . Nanti takda sapa na lepak situ . Sila buang gambar gerak2 bawah header awok tuhh . Bukan jealous , tapi semak and salah satu penyebab blog awok berat . Yg lain2 tu , okay dah kod . Cuma buang apa yg tak patut , tak perlu and tak penting jea . Ingat tuhh ! 
Tediaa , tak panjang pun aku potpet . Pendek je tuhh . Mueheheh :) aku kritik blog orang macam blog aku perfect sangad . Bukan kritik lahh , itu teguran lahh sayang . Bagus apa if blogger sesama blogger tegur blog someone tu . Nanti diorang leh perbaiki kesilapan diorang tuhh . Macam manusia jugak la kan . Bila kita tegur kesilapan dia , mana lah tahu kan dia akan perbaiki kesilapan dia tuhh . 
Okay lahh . Na stop lol . Aku malas na update panjang2 macam dulu . Kepala hotak lambat pending bagi idea . Otak aku pun dah letih memikir . Jenuh garu kepala dah nie . Till then , bye sayang ! 

No comments:

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA