We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Holla ! Kita Dapat Adik Baru Lahh :D

Alololo ~ omeyy dak ? Omeyy kan ? Kan ?
Yg tu bukan adik aku kay . Fake baby face orang lain je .

Assalamualaikum sayang sayang semua . Hye awak awak and awak ! 


Sebelum aku na story mory at korunk , aku minta maaf sangad sangad cause lama tak update . I'm really sorry sayang , baby , darling , honey and sweetheart . Aku kan mangsa PMR . So , na meng-update macam selalu memang tak arhh ! Aku busy kay . Sape yg dah lepas tu , korunk mesti taw kan camno peritnya jadi mangsa PMR nihh . Yg belum lagi , tunggu lahh korunk . Kau rasa sendiri . Weiikkk :P aku cam budak budak la pulok . Heee :) well me .


Now dah pukul 3:00 a.m , tapi aku still tak tido lagi . Pukul 3 beb . Tediaa , mentang mentang esok cuti . Hee :) aku excited sangad nihh . Why ? Jeng jeng jeng , atewww tretttttt ! K dah . Aku dah merepek . Okay okay . Kita serius dalam happy kay . Guess what . Awak awak semua boleh teka punya if korunk baca title atas tuhh . Baca kan ? Kan ? Haaa , dah dapat agak tak ? Apa ? Tak dapat agak ? Hewwww , korunk nie lah lambat pending tol lahh . Hikhik , sorry sorry . Okay okay , aku cakap direct terus senang kit . Nihh , tadi ayah aku dapat mesej dari my mom . Ayah aku kata , baby dah mula meragam na keluar . What ? Really ? Ohh yeahh ! Excited beb ! Masa ayah aku gtaw , aku tengah buad header . Ohh yea , korunk perasan tak blog aku dah ada header baru . Perasan tak ? Perasan kan ? Kan ? Maw tak perasan , meh sini biji mata na bagi perasan . Aku garang nihh . Cewahh , drama queen . Ingatkan tadi boleh ikut ayah aku , tapi ayah suruh jaga adik adik and tok aku at rumah . Hadoii -,- na ikut ! Tak aci ahh . Along boleh ikut sekali :\ akak tertunggu-tunggu di rumah . Tapi takpe lahh . Lagipun , aku malas lew na bersiap . So , takpe lah tak ikut pun . Nanti boleh pi tengok gak . Bukannya takleh kan ? Kan ? Hmm , agak agak lah kan , baby boy or girl . Sampai skunk aku tak tahu taw . Papew je lahh . Janji aku boleh bagi nama at baby tuh . Parents aku bagi aku namakan baby tu . Dah aku mintak sambil berharap , tu yg diorang bagi agaknya . Tahh , whatever . Jyeahhhhh ! Yg tak happy saja laa . Haruslah happy cik abang cik kak oiii . Setelah sekian lama tak mempunyai adik , and now aku will get new baby ! Tak lama doh weyy . Ohh hah , aku online pun sebab my parents with my brother takde kan . So , aku bosan . Aku ambik broadband then online terus . Sambil sambil tu , aku na kongsi berita gumbira nie at awak awak semua . Tepuk tangan laju laju *pap pap pap pap pap* . Okay , stop it . Bergegar blog nih , harhar . Btw , aku memang selalu tido lambat pun . Bukan selalu , tapi suka sama . Buad apa taktaw , except malam nie . Aku online kan ? Bangun tido pun lewat arhh . Apo la aku nihh . Anak dara balak liat tol ! Hewhew :) cool dah arh . Kita watlek watpeace kay ? Hmm , apa lagi na hentam dalam nie ? Aku pun taktaw dah . *Garu kepala laju laju sat* . Teww , aku rasa yg tu jea kod . A'ah , thats all . 


Kejap kejap , korunk perasan kan entry nie agak pendek . Kan ? Biasa lettew . Bila free nanti , aku update berjela-jela kay . For the last , I'm happy for getting new baby in my family ! And aku sayang siapa yg membaca entry nie or entry entry yg lain . Kbye sayang , baby , darling , honey and sweetheart , muahh muahh :*


Baby girl/boy , akak tunggu awak keluar yer . Nanti awak nangis kuat2 bagi satu hospital dengar . Haha , akak awak ajar awak pelik2 .

No comments:

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA