We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Jyeahh ! Adik Baby Baby Baby ♥ :)

Alhamdulillah . Bersyukur ke hadrat Ilahi . Akhirnya , adik selamat dilahirkan melalui pembedahan walaupun mengambil masa yg agak lama . Terima kasih Allah .

 Eiiiii ~ geramnyaa !

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh untuk orang Islam  . Hye and hello for who non-Islam . Sayang sayang  baby baby semua sihat ? Huh , dah la sayang  , baby pulak tu . Ayat tungggang terbalik jatuh tergolek gedebub . Harharhar  :P
Dah jawab salam kan ? Bagus ,goodgirl goodboy lah kamu nie . Hehe :) hari nie kan hari nie kan , 21/1/2012 nihh , aku happy sangad macam aku dapat result paling cemerlang , gemilang and terbilang dalam exam SPM . Tediaaaihh , SPM teruihh . PMR pun tak lepaihh lagi . Hikhik :)
Aku kan aku kan , happy sebab .…… Emm , korunk agak sebab apa ? Baca title pun korunk dah boleh agak .Tak gitu ? Kan ? Heeeee :) aku nie rajin senyum jea . Story takpun . Alaaaa , kejap kay ? Na story lahh nie . Okay okay . Macam yg korunk semua tahu , semalam pukul 3:00 pagi aku ada update pasal adik baru , kan ? Kalau taktaw or takingat , tolong KLIK SINI BABY . Klik awwwww !
Dah klik ? Baguslah baby buchuk nihh . Err , aku panggil korunk baby lahh . Tediaa , merah dah muka . Harhar  :D malu lettew . Haha ,korunk korunk . Aikk ? Asal muka dah macam gunung berapi na meletus ? Okay okay . Aku serius kay , aku serius . Alololo ~ korunk nihhh . Tak maw merajuk  , takmaw takmaw . Buruk muka korunk yg plus plus comel dari aku baru taw . Pandai tak aku pujuk ? ( Bajet weyy :P )
Nihh , aku na cakap yg …………………………………………………….. adik aku dah selamat dilahirkan dengan cukup sifat . Ya Allah , betapa agungnya kuasa-Mu . Elok jea aku dengar berita gumbira tu , time tu gak laa airmata aku gedik jea meluncur keluar . Aku senyum sampai ke telinga then transfer pi ke otak . Haha :D me gila ? So what ? Nyibuk ahh baby nihh . Haaa , kan dah kena bahan . Padan muka ! Weiiikkk :P

 Alaa omeyynyaa budak tue . Geram makk :3

Dengan ini , pada tarikh 21/1/2012 ( pukul berapa baby lahir aku taktaw ) aku mengisytiharkan bahawa aku dengan automatiknya mempunyai seorang adik yg comelnya plus plus dari korunk . Mueheheheh  , betul lah kan ? Ada ke baby yg buruk ? Takde kan ? Kan baby sayang ? Dulu masa korunk jadi baby , korunk pun comel lahh . Aku pun comel gak . Hehehe .
Nama apa ? Err , yea ? Apa ? Nama ek ? Hewwwww , yg tu aku tak pasti lagi . Skunk , aku sedang berebut dengan abang aku na namakan baby boy tuhh . Ohh yea , adik aku yg comel tu ialah lelaki . Abang aku syok tak terkata sebab dia dah ada 2 orang kawan . Menci I ! Okay , whatever . Hmm , skunk nie pun aku taktaw ayah aku dah bagi atau belum . Aku rasa dah kod . Mesti ambik nama yg abang aku suka tuu . Dia ada at hospital with my parents .
Korunk na taw nama apa ? Okay . Aku na namakan baby tuhh dengan nama Rizqin Muazzam yg membawa maksud Rezeki Kurniaan Allah Dihormati Disanjungi . Sedapkan bunyi dia ? Kan baby sayang kan ? Abang aku lak , dia na menamakan baby tu dengan nama Muhammad Adam Yusuff yg membawa maksud Yang Terpuji Ikutan Teladan Yang Indah . Act , nama yg nie aku suka gak . Bunyi pun sedap kan ? Tak gitu sayang ? Hmm , korunk rasa mana better lagi ?
Apa lagi ? Takda dah kod na story . Yg tu saja rasanya . Mood aku skunk ialah blur plus ‘panas’ dalam kegembiraan :D boleh jadi gak nohh . Haha , biasa lettew . Nanti aku upload pic adik comel aku and buad entry pasal dia lagi kay ? Okay baby sayang ? Okay , goodgirl goodboy . Meh na iyum sikit , muahh muahh :* amboiiii gataiiii ahhhh . Hewhew :) bye sayang baby darling honey sweetheart aku !

Holla ! Kita Dapat Adik Baru Lahh :D

Alololo ~ omeyy dak ? Omeyy kan ? Kan ?
Yg tu bukan adik aku kay . Fake baby face orang lain je .

Assalamualaikum sayang sayang semua . Hye awak awak and awak ! 


Sebelum aku na story mory at korunk , aku minta maaf sangad sangad cause lama tak update . I'm really sorry sayang , baby , darling , honey and sweetheart . Aku kan mangsa PMR . So , na meng-update macam selalu memang tak arhh ! Aku busy kay . Sape yg dah lepas tu , korunk mesti taw kan camno peritnya jadi mangsa PMR nihh . Yg belum lagi , tunggu lahh korunk . Kau rasa sendiri . Weiikkk :P aku cam budak budak la pulok . Heee :) well me .


Now dah pukul 3:00 a.m , tapi aku still tak tido lagi . Pukul 3 beb . Tediaa , mentang mentang esok cuti . Hee :) aku excited sangad nihh . Why ? Jeng jeng jeng , atewww tretttttt ! K dah . Aku dah merepek . Okay okay . Kita serius dalam happy kay . Guess what . Awak awak semua boleh teka punya if korunk baca title atas tuhh . Baca kan ? Kan ? Haaa , dah dapat agak tak ? Apa ? Tak dapat agak ? Hewwww , korunk nie lah lambat pending tol lahh . Hikhik , sorry sorry . Okay okay , aku cakap direct terus senang kit . Nihh , tadi ayah aku dapat mesej dari my mom . Ayah aku kata , baby dah mula meragam na keluar . What ? Really ? Ohh yeahh ! Excited beb ! Masa ayah aku gtaw , aku tengah buad header . Ohh yea , korunk perasan tak blog aku dah ada header baru . Perasan tak ? Perasan kan ? Kan ? Maw tak perasan , meh sini biji mata na bagi perasan . Aku garang nihh . Cewahh , drama queen . Ingatkan tadi boleh ikut ayah aku , tapi ayah suruh jaga adik adik and tok aku at rumah . Hadoii -,- na ikut ! Tak aci ahh . Along boleh ikut sekali :\ akak tertunggu-tunggu di rumah . Tapi takpe lahh . Lagipun , aku malas lew na bersiap . So , takpe lah tak ikut pun . Nanti boleh pi tengok gak . Bukannya takleh kan ? Kan ? Hmm , agak agak lah kan , baby boy or girl . Sampai skunk aku tak tahu taw . Papew je lahh . Janji aku boleh bagi nama at baby tuh . Parents aku bagi aku namakan baby tu . Dah aku mintak sambil berharap , tu yg diorang bagi agaknya . Tahh , whatever . Jyeahhhhh ! Yg tak happy saja laa . Haruslah happy cik abang cik kak oiii . Setelah sekian lama tak mempunyai adik , and now aku will get new baby ! Tak lama doh weyy . Ohh hah , aku online pun sebab my parents with my brother takde kan . So , aku bosan . Aku ambik broadband then online terus . Sambil sambil tu , aku na kongsi berita gumbira nie at awak awak semua . Tepuk tangan laju laju *pap pap pap pap pap* . Okay , stop it . Bergegar blog nih , harhar . Btw , aku memang selalu tido lambat pun . Bukan selalu , tapi suka sama . Buad apa taktaw , except malam nie . Aku online kan ? Bangun tido pun lewat arhh . Apo la aku nihh . Anak dara balak liat tol ! Hewhew :) cool dah arh . Kita watlek watpeace kay ? Hmm , apa lagi na hentam dalam nie ? Aku pun taktaw dah . *Garu kepala laju laju sat* . Teww , aku rasa yg tu jea kod . A'ah , thats all . 


Kejap kejap , korunk perasan kan entry nie agak pendek . Kan ? Biasa lettew . Bila free nanti , aku update berjela-jela kay . For the last , I'm happy for getting new baby in my family ! And aku sayang siapa yg membaca entry nie or entry entry yg lain . Kbye sayang , baby , darling , honey and sweetheart , muahh muahh :*


Baby girl/boy , akak tunggu awak keluar yer . Nanti awak nangis kuat2 bagi satu hospital dengar . Haha , akak awak ajar awak pelik2 .

Takleh Update Selalu Dahh

Assalamualaikum semua rakyat Malaysia :)




Hewhew :) aku rindu sangad at blog nie . Korunk pun aku rindu gak . Blog aku still sama cam last year kan ? Hari tu aku ada cakap aku akan edit blog untuk 2012 . Tapi , aku tak edit pun . Macam dulu gak . Hmm , aku betul2 tak sempat lahh . I'm busy now :(
Skunk kan , aku dah form 3 . So , aku banyak busy ngan nota lahh . Memang letih jadi student form 3 nihh . Hadoii , nie baru 3 hari jadi student form 3 . Belum seminggu or sebulan lagi . First day school , cikgu dah suruh buad nota itu dan ini . Bukan sikit tapi banyak sesangad . Mujur aku nie bukan jenis yg cepat stress . 
This year I guess , aku takleh online macam selalu dah . Aku kena kurangkan dari menghadap Facebook , Blog , Twitter and MySpace . Dulu boyprengg aku facebook , girlprengg aku blog and scandal aku twitter . Skunk , semua tu dah dirampas oleh buku teks , buku rujukan and nota . Boleh rindu maa ~
Hmm , nie pun aku curi2 online . Ibu aku takda at rumah . Kalau aku at kedai ayah aku , aku boleh lah online gak . Ayah aku jenis ambik kesah and tak . Janji aku tak leka dah arhh . Kalau ibu aku , memang takda masa aku boleh online . Ibu aku taknak sejarah berulang lagi kod . Abang aku lettuw -,-
Aku na tulis apa lagi pun aku taktaw . Ada idea ? Hmm , lalalala . Pfft -,- bosan lol . Cepat lahh otak ku sayang . Hmm and hmm . Ohh hah ! Aku na tegur blog sorang budak nihh . Sapa dia itu rahsia . 
Awok , blog awok berat lahh . Lambat load tawu ! Na lepak at blog awok pun susah . Buang mana yg tak patut , tak perlu and tak penting . Gambar2 at sidebar tuhh , rasanya boleh buang lahh kod . Semak la sayang oii . Lagi satu , shoutbox awok tu delete laa . Skunk orang guna Cbox kay . Blog awok dah cukup gempak arh . Tapi berjuta kali sayang , blog itu berat . Nanti takda sapa na lepak situ . Sila buang gambar gerak2 bawah header awok tuhh . Bukan jealous , tapi semak and salah satu penyebab blog awok berat . Yg lain2 tu , okay dah kod . Cuma buang apa yg tak patut , tak perlu and tak penting jea . Ingat tuhh ! 
Tediaa , tak panjang pun aku potpet . Pendek je tuhh . Mueheheh :) aku kritik blog orang macam blog aku perfect sangad . Bukan kritik lahh , itu teguran lahh sayang . Bagus apa if blogger sesama blogger tegur blog someone tu . Nanti diorang leh perbaiki kesilapan diorang tuhh . Macam manusia jugak la kan . Bila kita tegur kesilapan dia , mana lah tahu kan dia akan perbaiki kesilapan dia tuhh . 
Okay lahh . Na stop lol . Aku malas na update panjang2 macam dulu . Kepala hotak lambat pending bagi idea . Otak aku pun dah letih memikir . Jenuh garu kepala dah nie . Till then , bye sayang ! 
Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA