We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Intro Please By GENG fiQ'Ra !

Assalamualaikum semua . Hello :)
Nampak kan title at atas tu ? Kalau nampak bagus :)





- bagi number blogger card kamu ( ada di album blogger card )
A07fiQ'Ra28

- bagitahu nama penuh dan nama samaran
Nama penuh Nur Syaza Syazwina . Na manja sikit panggil Syaza :)

- umur kamu
14 tahun 

- tarikh lahir kamu ( nak tau jugak ! ) hehe
29 September 1997 . Kalau sudi bagi la present ek ? Hikhok :D

- kamu orang negeri mana?
Lahir at KL tapi stay at Perlis :)

- asal kamu dari keturunan ape?
Ofcourse Melayu 

- masih belajar? dimana? course?
Yup . KIGS aka SMK Agama (P) 

- sudah bekerja? dimana?
Belajar lagi lew . Na kerja tunggu 10 tahun lagi :D

- impian kamu yang belum tercapai?
Nak fixie kaler pink+biru , nikon dslr and target 7A's in PMR 

- harapan kamu dalam GENG fiQ'Ra ?
Hmm . Syaza harap bila Syaza masuk geng ny , Syaza akan dapat ramai kawan lagi :) takde la bosan sangad kan ? Hopefully , kawan2 dalam geng ny tak sombong . Peace yaww ^_^v

Lagi satuu , Syaza ny seorang yg suka plus selalu busy and yg agak malas gak . So , Syaza takkan post apa2 at dalam group GENG fiQ'Ra :) harap tak kesah yer . 

No comments:

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA