We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Sugar Glider . What Is That ?

Hye and Assalammualaikum ..
Apa habaq hampa semua ? Sihat belaka ? Hampa taw , ceq rindu kat hampa semua . Lama sungguh ceq tak update blog , kan ? kekeke ~
Napa ngan aku nyh ? Tetiba pelat orang utara nyh . Sebagai rakyat Perlis , aku kena lar bangga ngan bahasa atau pelat utara nyh . Hehe 
Takda arh . Saja ja , sekali sekala cakap pelat utara ngan korunk . Bukan selalu . Sekurang-kurangnya , korunk pun boleyh paham bahasa2 nyh . #takpaham# . Tak paham suda , sebab aku pun tak paham . HAHA
Hampa nampak kan tajuk kat atas tu ? Hampa tak buta lagi kan ? Boleh baca lagi kan ? So , jangan lar kata tak nampak or tak jelas tulisannya . Satgi , ada nak makan 'buku lima' ngan aku kod ^^
Taw tak apa tu SUGAR GLIDER ? Ade sesiape yg tahu ? Tipu lar kalau korunk tak tahu , sebab natang nyh glamour di kalangan remaja skunk .
Actually , aku pun tak tahu . Hehe ;) #mangkuk punya budak# . Lek lu , lawak jea . Aku pun baru taw tadi , tu pun selepas Fiza and Qilah gtaw . Kalau tak , memang aku taktaw apa kejadahnya .
Dorang kata , skunk ny SUGAR GLIDER dah glamour di kalangan remaja . Pernah sekali masuk Majalah 3 . Yaka ? Pernah masuk ek ? Tak pernah ambik taw pun . Huhu
Aku ngan Aina ternganga and tertanya-tanya . Pa benda SUGAR GLIDER tu ? Tak pernah dengaq punn . Korunk pernah dengar or penah tengok ?
Okay . Kepada yg taktaw tu , SUGAR GLIDER tu sejenis binatang kecil . Aku taktaw na describe camna rupa binatang tu . #laa , binatang ka?# . Yup , memang binatang .
Alaa , nanti pandai2 korunk lar search at google pasal SUGAR GLIDER nyh . Aku hanya boleh tunjuk gambar binatang tuu saja . Yg lain2 tu , pandai2 korunk lar .







Nampak tak ? Nampak tak ? Cute tak ? Bagi aku , biasa jea . Ada sapa2 yg rasa , pendapat aku ny salah ? Hmm , suka hati hampa lar . Setiap orang punya pendapat sendiri . Right ?
Okay , sampai sini saja . Jumpa kat entry lain . Bye SUGAR GLIDER . Aku tinggal hg kat sini wat pameran blog aku . Khazanah lar katakan . kekeke ~
Bye everyone ! Syunk Korunk <3

No comments:

Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA