We are all dreamers wanting to be completely out of touch with reality

Lucky Draw by Nabila

Assalamualaikum ..


klik banner

syarat untuk menyertai sangat mudah
1.follow my blog blog 1 and blog 2
2.buat satu entry pasal "bende" ni
3.tag 2 atau 3 orang
4.letak banner ni dalam sidebar masing2
5.dah siap ? macam biasa..tinggal kan "LINK ENTRY" korang kat ruang komen

okay , semua aku da buad .. tinggal na tagged jaa ..
tagged : Mimie , Fiza , Athirah


hadiah
2 orang akan dapat top up "RM 3"
2 orang akan mendapat hadiah special iaitu satu "brooch kait" setiap seorang (gmbr nt nabila upload)

tarikh tutup 09/09/2011

2nd GIVEAWAY -- DOMOLICIOUS

Assalamualaikum ..


DOMO weyh ! aku sukaa gilaaaa <3

klik banner kalau nak masuk 
TEMPOH GA berlangsung adalah pada...

4/9/2011 - 4/10/2011

hadiah seperti gambar di atas tidak termasuk ENPON & KUNCI KERETA :) 
sekian.. harap maklum..

TAG :

hope aku berjaya lar .. skunk aku da gila na masuk benda macam2 ny ..

2 IN 1 CONTEST BY YANA

Assalamualaikum ..
skunk ny , aku taknak story apa2 lagi .
aku na masuk contest kat atas tuu lar !



STICKY POST,SCROLL BAWAH UNTUK ENTRY BARU
6/9/2011 - 16/10/2011
klik banner or tekan SINI kalau na taw lebih lanjut

okay , syaza pilih kategori 1 .


SYARAT-SYARAT UMUM
  • Digalakkan Folow dan Like Fanpage owner contest ini >TEKAN<
  • Peserta boleh join 1 atau kedua-dua contest
  • Hanya perlu buat entry untuk "Lucky Draw" sahaja di blog anda
  • Untuk "Photogenic Style Contest" tidak perlu buat entry di blog anda yer
  • Tarikh mula dan tamat kedua-dua contest adalah bermula 6/9/2011 sehingga 16/10/2011
  • Tiada istilah pilih kasih/bulu/warna kulit dalam contest ini.


SYARAT-SYARAT KHAS CONTEST

KATEGORI 1: LUCKY DRAW
 
PRIZES FOR LUCKY DRAW CONTEST
x1 RM100 Shopping Voucher from Eightdesign
x10 pairs Contact lens
x10 micro lensing fibre
x2 VCO and Collagen
x2 viscose shawls
x3 amra shawls
x2 latest shawls
x1 korean dress 
x1 handbag
x1 hot dress

 1 TOP REFERRAL
x1 Handbag
X1 Shawl

wahhh ! juling mata aku tengok hadiah2 yg bakal dimenangi , HAHA :D
serious weyh , menarik gila hadiah2 tuu . memberikan semangat untuk aku masuk contest ny .
korunk taw , ny fist time , aku cuba masuk contest at blog nyh ..
aku punn na cuba nasib lar . kalaw korunk na , jum lar masuk !
hope , aku boleyh menang arh .. yela ann , masuk ny dengan takda apa2 pengalaman pun lagi .

Tag :

okay syunk , doakan aku berjaya yea ! bye-2 , syunk korunk and muahh .

"2nd GiveAway by LyssaSecret"

Assalamualaikum ..
haa , korunk nampak tak tajuk kat atas tuu ?? nampak kann ??
amenda uhh ??
haiz , tu pun taktaw kaa ?? actually , aku pun taktaw . hehe :)
aku nampak cam menarik . so , aku pun na try lar . dapat hadiah taw !
takmaw cakap banyak , korunk tengok banner kat bawah ny ..
aku tak pernah lupa na tempek ..

okay syunk , boleyh nampak kan ? besor tuu ..
maw tak nampak , sila pergi hospital skunk kay ?? huhu 
hmm , jum pakat2 tengok syarat2 GiveAway nyh ..

Syarat - Syaratnya :
1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)
2. Buat satu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".
3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.
5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.

*Pemenang akan dipilih melalui Random.Org :) 
Dateline : 10 September 2011
da paham syarat-syaratnya ?
kalau da paham , korunk boleyh cuba2 masuk ea ..
takkan syarat jew ? hadiahnya mana ?
korunk ny lar , haruslah ada . takkan takda kod . tengok bawah kay .


Hadiah - Hadiah :


Disponsor oleh Mr.Baiz ! (kalau boleh , Follow lah Blog beliau:)
3 Pemenang Akan dipilih dan akan memenangi Perfumes daripada HotPerfumes



 
 
1 pemenang 5 botol perfume 5 ml..
Jenama Korang boleh Pilih Sendiri :)
 

menarik tak ?? kalau berminat , korunk tengok SINI .. 

kat sini aku tag :
Mimie
Kaka Farah
Kaka Izwanie
Fully Designed By ME | Ask First If You Wanna COPY | Alright Deserved By SYAZA